Menu

WELKOM BIJ HAARSTUDIO SOLITAIRE

header photo

 

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.
Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

De producten van Mediceuticals worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhui-aandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.


Mediceuticals behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten. Sinds de introductie van Mediceuticals via Nederland in oktober 2010 groeit het aantal tevreden gebruikers wereldwijd explosief. Momenteel is Mediceuticals verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Bulgarije, Roemenië, Griekenland, Cyprus, Polen, de Baltische Staten, Malta, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Singapore.

Wij zijn een gecertificeerd kapsalon welke deze producten mogen verkopen. Middels diverse opleidingen en cursussen, hebben wij het product leren kennen en kunnen wij u wellicht helpen met uw haarprobleem. Aarzel niet om uw probleem aan ons voor te leggen. 

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

  • Specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen
  • pH vriendelijke producten
  • Good manufacturing practices certificaat
  • Wax, olie en vetvrije formules
  • Beschermt het haar tegen verkleuring
  • SLS vrije formules
  • Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid